Lida DaiDaiHua Активни Съставки:

Официална информация от производителя на Лида.

Суперстоки / Superstoki / за отслабване вдъхновени от познанията на древната Китайска култура.

DaiDaiHua:

Основната съставка в Лида DaiDaiHua е екстракт от горчив портокал, който е известен също като DaiDaiHua (китайски) или горчив портокал (на английски). Учените са открили, че тези плодове съдържат съединение, наречено синефрин, което е доказало че има мощно действие в топенето на мазнини / калории  и подтискане на апетита. daidaihua

DaiDaiHua е азиатско разнообразие на горчив портокал. Името DaiDaiHua означава “няколко поколения” и идва от факта, че плодовете престояват на дървото в продължение на няколко години ако не са обрани. През пролетта цветът на плода се превръща отново в зелен. Плодът е много горчив и обикновено не се яде, изсушената кора се използва в Кампо (японската адаптация на китайската медицина), където се нарича Kijitsu. Използва се като отхрачващо средство и храносмилателен тоник.

Горчивия портокал е бил използван в традиционната китайска медицина в продължение на векове. Тя се основава на концепцията, че заболяването е резултат от смущения в потока на Чи и дисбаланс на силите на Ин и Ян. Практики като билки, медитация, масаж и акупунктура се стремят да лекуват чрез възстановяване на “Ин-Ян” баланса и потока от Чи. Използва се също срещу стомашно разстройство и запек. В съвремието  горчив портокал се използва против  стомашни киселини, загуба на апетит, запушване на носа, както и за загуба на тегло. Също така може да се нанася върху кожата за лечение на гъбични инфекции като трихофития и микоза.

Трябва да избягвате прием на горчив портокал, ако имате сърдечно заболяване или високо кръвно налягане или ако приемате лекарства (като например МАО-инхибитори), кофеин или други билки и добавки ускоряващи сърдечния ритъм. Поради липса на доказателства за безопасност, бременните жени трябва да избягват продукти, които съдържат горчив портокал.

Екстракт от листа на черница:

Листата от черница отдавна се използват в китайската медицина за профилактика и лечение на диабет. Те съдържат вещества, които подтискат високите нива на кръвна захар. От тях често се правят препарати за вътрешна консумация за намаляване на висока температура, утоляване на жаждата, подобряване на спиртни напитки и намаляване на топлинната енергия в тънките черва, в полза на вътрешните органи. Листа черница

Полезни са за ставите, подобряване на кръвообращението, увеличават енергията в организма и често се използва за лечение на диабет, виене на свят, безсъние и констипация. Листата от черница подобряват състоянието на черния дроб и бъбреците, увеличават количеството кръв, противодействат на алкохолизма, облекчават ревматизъм, изострят зрението и слуха.

Семена от Кайсия:

В традиционната китайска медицина семената от кайсия са със сладък, горчив и солен вкус, свързват се с лечение  на черния дроб, бъбреците и червата. Отнемат топлината, подобряват зрението и функцията на червата. Семена кайсия

Традиционно се използват  за лечение на замъглено виждане и зачервени очи. Някои лекари използват семена от кайсия като слабително за лечение на запек. Съществуват доказателства, че помагат и за намаляване на кръвното налягане.

Семена от Джобстър:

Полезни при диария, ревматизъм, мускулни спазми, затруднение в движението на ставите, отоци, белодробни заболявания, белезникаво вагинално течение. Свежи, сладки и с лек вкус, детоксициращи. Използват се като тоник за далака и белия дроб, мощен диуретик, спомага функцията на бъбреците. Наблюдавани са случаи в които спира растежа на раковите клетки и ги унищожава. Семена Джобстър

Седем причини да отслабнете с Лида

Лида засилва вашия метаболизъм 18 пъти!

Искате ли да се чувствате отново като тинейджър? Спомняте ли си времената, когато можехте да ядете всякаква храна, да тичате като заек, да носите тесни дънки без да се плашите от кантара? Е, сега отново можете. Чувствайте се като тинейджър отново с LiDa DaiDiahua! Лида увеличава енергийните нива, изостря ума и не само интензивно изгаря калориите които консумирате ежедневно, но и намалява мастните клетки.

Лида контролира всичко!

Не се ли чувствате стресирани от диетични ограничения, глад  и планиране на храненията? Колко пари харчите всеки месец за готови храни и калорични ястия? Колко време прекарвате в пазаруване в хранителни магазини или “труден” избор – между KFC, Mc’Donalds и други боклуци? Истината е, че за много от нас е трудно да контролираме тялото си, но то контролира нас. Заслужавате почивка! LiDa DaiDiahua помага да контролирате апетита. Приемайте по една капсула сутрин и няма да се чувствате гладни през целия ден. Със сигурност може да мислите за нещо по-вълнуващо, отколкото какво да ядете.

Лида ще Ви даде незабавен резултат!

Ако сте нетърпеливи, Лида е идеална за вас. От първия ден, само с една капсула Лида тялото сериозно ще се промени. Ако сте с наднормено тегло, вашият основен проблем е дисбалансът на веществата и вашите най-големите врагове са мазнините и водата която задържате. За да отслабнете ви трябва енергия за изгаряне на мазнините и овобождаване на натрупаните течности. Мощните китайски билки, съдържащи се в една капсула Лида ще ви дадат тази енергия и ще помогнат тялото да продължи естествен начин на работа за останалата част от процеса на отслабване.

Лида е удобна и лесна за ползване!

Приемате само по една капсула на ден сутрин, преди или след закуска и това е всичко! Капсулите са леки и не отнемат много място. Можете да ги носите навсякъда със себе си.

Лида е регулируема програма съобразно нуждите Ви!

Ние всички сме различни. Идентични хора проявяват 30% разлика в метаболизма си. Всеки органзъм реагира различно. Ако чувствате, че не можете да приемате по една капсула Лида в денонощието, седем дни в седмицата, 30 капсули на месец – тогава недейте. За много хора приема на Лида само няколко пъти в седмицата ще бъде ефективно решение. За други, които могат да се справят с по-драстични промени – приема на капсулите всеки ден ще бъде най-агресивната и добре действаща програма. Не забравяйте – LiDa DaiDiahua започва процеса към отслабване и тялото ви ще свърши останалото. Мислете за тялото си, като за ваш приятел. За да имате добри резултати, са нужни добра комуникация и умения за слушане. Направете собствен начин на прием на Лида, като обърне внимание на това, което тялото Ви казва.

Лида е безопасна и здравословна!

Лида съдържа високоефективни китайски билки термогенетици, които не причиняват сериозни странични ефекти.

Не приемайте този продукт ако имате хронично заболяване, високо кръвно налягане, или сърдечно заболяване.

Винаги се консултирайте с Вашия лекар преди началото на всяко програма за отслабване!

Ако искате да отслабнете с Лида, не сте сами!

Лида  е най-мощният продукт за отслабване на пазара днес. Много хора като вас ежедневно търсят продукт за отслабване и намаляването на теглото. С Лида ще имате огромно влияние не само върху себе си като образ, но и върху здравето и ума. Това значително ще подобри състоянието на кожата, ще забави процеса на стареене, ще увеличи енергията ви, ще ви накара да изглеждате по-млади, да се чувствате по-силни и ще изостри мисълта Ви.

Как да приемате Лида капсули за отславане. Използване и дозировка.
Следващите  правила и предложения могат да спомогнат за увеличаването на ефективността на Лида DaiDaihua капсули за отслабване. Моля прочетете внимателно, за да избегнете нежелани ефекти и да постигнете най-добри възможни резултати за отслабване.
Приемайте по 1 капсула на ден преди или след закуска. Не приемайте повече капсули от препоръчаните.
Консумация на чиста вода със стайна температура помага на тялото ви за премахване на токсините и подобрява храносмилателната система.
Не гладувайте, не пропускайте хранене – вашето тяло само ще реагира по естествен начин,  като забави обмяната на веществата. Вместо това  се хранете на по-малки порции през деня. За ускоряване на метаболизма пийте зелен чай.
Никога не започвайте деня със студени, сурови храни или напитки. Това ще отслаби храносмилането и може да предизвика главоболие и гадене.
Не консумирайте алкохол докато приемате този продукт. Той може да неутрализира процеса на отслабване.
Избягвайте храни с превишено съдържание на сол.