ABC Акай Бери/ABC Acai Berry – временно изчерпан!

ABC Acai Berry –  100 % оригинален топ продукт за намаляване на наднормено тегло, помогнал успешно на милиони хора, страдащи от затлъстяване по цял свят. ABC Acai Berry ще Ви помогне да свалите излишните килограми. Резултатите може да варират в широки граници в зависимост от хранителния Ви режим и физическата натовареност. ABC Acai Berry

С хапчетата за отслабване ABC акай бери (ABC акай бери) не целите нищо друго освен да свалите излишните мазнини от зоната на тялото, която ви притеснява. АБЦ Акай Бери (ABC акай бери) не се храни с вашите мускули, не предизвиква сънливост и не ви кара да се подлагате на омразни диети. ABC Acai Berry е гаранцията за вашия успех!

ABC Acai Berry спомага за сваляне на натрупаните килограм дори при заседнал начин на живот, за още по-добри резултати можете да комбинирате с подходяща здравословна диета и тренировъчна програма.

Акай Бери е плодът на диво растение, обитаващо тропическите гори на Амазонка. Тези плодове са с доказано висок капацитет за абсорбиране на свободните радикали, т.е. имат силен антиоксидантен ефект. 

Адекватният прием на антиоксиданти осигурява неутрализиране на вредното действие на свободните радикали в организма, които се натрупват в резултат на постоянната физическа активност.

Продуктът съдържа специален комплекс, увеличаващ активността на метаболизма. Този комплекс съдържа кофеин, екстракт от бял и зелен чай спомагащи за допълнително и ефективно отслабване.

Начин на употреба: Препоръчва се приемът на ABC Acai Berry да продължи 3 месеца, след което да се направи поне едномесечна пауза. Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене. Приемайте много течности, зеленчуци и плодове.

Съдържание: Акай Бери 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9%, Зелен Чай 9%

Този продукт не е предназначен за болезнено затлъстяване, деца, бременни, диабетици и хора със сърдечни заболявания!

Производител MGL HK,  Страна на произход Китай

Съдържание на опаковката 30 капсули.

Продуктът не е лекарствено средство. 

А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!