Green Lida Slim Strong – силна версия с пречистена формула60 лв 50 лв

Green Lida Slim Strong – съдържа активните съставки на добре познатият на пазара продукт  Лида Стара формула – в нова опаковка в шишенце и с пречистена формула. Позната е още като Green Lida или Био Лида. За разлика от Лида Нова Формула – Грийн Лида Слим Стронг не съдържа Л карнитин и е подходяща и за хора със заседнал начин на живот, които нямат възможност за тренировки. Продукта е произведен от растителни екстракти. Капсулите Lida Slim Strong са отговор на търсенето на пазара на продукт с добре познатият ефект на продуктите Лида, но с по-малко странични ефекти.  Едно уникално средство за бързо ,ефективно и безопасно отслабване. Не съдържат  съставки с химичен или хормонален произход. Осезаем ефект се забелязва достатъчно бързо – в рамките на 1 месец. Тези хапчета за отслабване са най-ефективните и качествени продукти с билков състав за много бързо и лесно отслабване без диета. В рамките на един месец ще свалите от 6 до 13 килограма, без нужда от тежки диети или досадни тренировки. Смело може да твърдим, че всеки клиент употребявал от нашата оригинална лида е отслабнал и е останал наш доволен клиент, който ни е благодарен и ни препоръчва на близки и познати. Доверете ни се и няма да съжалявате. Много е лесно да отслабнете и задържите постигнатите резултати. Достатъчно е само да си поръчайте Лида и ще отслабнете гарантирано и за дълго. Поръчайте Лида бързо и лесно от секция ПОРЪЧКА.

Lida Slim Strong

Отслабване с помощта на капсулите Green Lida Slim Strong.

Приемът на Green Lida Slim Strong води до понижаване на апетита, намалява желанието за сладки храни и допринася за приемането на храна в такива обеми , към които е привикнал Вашия организъм. Човешкия организъм не обича да “гладува” и започва да използва запасите си от натрупаните в тялото мастни депа, а същевременно да разгражда и употребява неразградените и неусвоени остатъци от храна – натрупаните “шлаки”.
Започва процес на детоксикация.
В резултат ,в началото на приема може да се почувства временна слабост , замайване , виене на свят , безсъние , безпокойство или дори известна раздразнителност. Всичко това е напълно нормално и в следствие на намаленият прием на храна. 
 
 
 

Силна Green Lida Slim Strong в шише:

 
* Създадени изцяло от растителни екстракти
* Безопасни и не  токсични
* Без разхлабително действие
* Активно горене на мазнини в проблемните участъци
* Не се предизвиква рецидив и йо-йо ефект при последвало правилно хранене. 
* Бърз ефект без физическои натоварвания
 
Продуктите Лида Дайдайхуа, добиват все по-голяма популярност и повишено търсене , благодарение най-вече на бързото си действие. Lida Slim ( в дясно на снимката ) е изцяло нов за пазара продукт и все още няма аналози и фалшификати. Обърнете внимание, че продукта е опакован в удобно шише. На всяка опаковка има уникален код и сайт за проверка на автентичност. Lida Slim Strong
 

Lida Daidaihua – Три златни правила в принципа на действие и процес на отслабване. 

1. Контролират усвояването на калориите: Активните съставки в Лида помагат за потискане на приема на хранителните вещества и тяхното усвояване и водят до усещане за ситост. 

2. Изгаряне на натрупаните мазнините: с уникална формула за отслабване, Lida Daidaihua прави чудеса за спирането на синтеза на мазнини чрез забързване на метаболизма, излишните мазнини се разграждат и се превръщат в енергия. 

3. Изчиства токсините: Lida изхвърля натрупаните токсините в чревния тракт, изчиства мазнините и регулира системата храносмилането, за да се пдосигури дългосрочен ефект на отслабване.
 

Приложение на хапчетата за отслабване Green Lida Slim Strong:

Отслабване след раждане, нарушени в ендокринната система, забавен метаболизъм и затлъстяване. Хора с натрупани килограми в проблемни области като корема, ханша и бедрата. 

 

ОПИСАНИЕ НА ХАПЧЕТАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЛИДА: 
 
Лида Слим Стронг е хранителна добавка създадена на базата на специално подбрани растителни екстракти. Разлики между Лида Стара Формула, Лида Нова Формула и Лида Слим Стронг 
Със стара формула (в сив блистер) се отслабва от 5 до 12 кг.за месец.
С нова формула (е зелен блистер ) се отслабва от 2 до 5 кг.за месец
С Green Lida Slim Strong се отслабва между 6 и 13 кг за месец. Опакована е в удобно и леко шишенце. 
 
Green Lida в шише са най-популярните и харесвани хапчета за отслабване предлагащи се в момента на пазара. Притежават усъвършенствана формула и са много по-силни от  добре познатите Лида Стара и Нова Формула. Трите вида лида имат очевидни разлики – Лида Слим Стронг са с по-пречистена и по-силна формула и с по-малко странични ефекти. Опаковката на хапчетата са защитени с разграничителни белези, като уникална холограма и код за проверка на автентичност. Ефекта им се доближава изключително много до познатия в миналото Редуктил.  Green Lida Slim са предпочитани и еднакво ефективни и при мъже и жени. Действието им е безотказно и горят излишните мазнини за нула време.  

 • Създадени са изцяло на базата на билкови екстракти
 • Не предизвикват диария и нямат тежки странични ефекти
 • Горни мазнините най-вече в проблемните зони
 • Не е необходимо да тренирате и да пазите тежки диети
 • Загубените килограми не се връщат обратно

Лесно можете да познаете дали сте закупили оригинална Лида Слим Стронг! Това става благодарение на кода изписан на опаковката, който можете да проверите бързно и лесно на сайта www.greenlida.com. Капсулката е тъмно зелена на цвят и притежава аромат на билки. 

Какво е съдържанието на Green Lida Slim Strong?

Лида Слим Стронг е произведена от билкови съставки и съдържа екстракт от горчив портокал ( синефрин ). Капсулите са удобно опаковани в лесно за съхранение и пренасяне шишенце. Green Lida е изключително подходяща при хора, който нямат време за движение и тренировки и водят заседнал начин на живот. Съставките са комбинирани така, че страничните ефекти са сведени до минимум. Резултати ще забележите доста бързо –  още след първата седмица или след 3-4 дни.  За продължителни резултати е добре приема да продължи в рамките на два-три месеца. 

Защо да се доверите на Green Lida Slim Strong?

Green Lida шише се употребява, за да сведе апетита до минимум. Ще се засищате много по-бързо и ще забравите за тестени храни и сладкиши. Организма не обича да гладува и за това в нормално състояние диетите ще Ви накарат да сте още по-гладни от обикновено.  Ето защо  Лида Слим Стронг ще Ви помогне да се справите с този приблем. Мазнините ще се превърнат в енергия и ще се освободите от тях в процеса на прием на хапчетата.  В началото на приема е нормално да почувствате временна слабост, дори леко замайване, липса на сън или лека раздразнителност. Това е нормално и не е повод за притеснение, дължи се най-вече на малкото количество храна, което приемате.

Как действат има Green Lida Slim Strong?

Докато пиете Green Lida ще имате необичайна необходимост от вода. Приема на повече течности ще помогне на тялото Ви по-бързо се изчисти от вредните токсини и шлаки. Колко кг ще свалите зависи от много странични фактори, който влиаят – начин на живот, с какво се храните обичайно и колко добър е метаболизма Ви. Част от клиентите ( особено ако имате по-чуствителен организъм ) изпитват следните странични ефекти – безсъние, ускорен пулс, лека раздразнителност или главоболие. Не е необходимо да се притеснявате, организма Ви ще се свикне  за няколко  дни и нещата ще се нормалнизират. В началото, ако прецените че Лида Слим Стронг Ви е силна, можете да разредите приема на един брой през ден. Така организма Ви ще възприеме постепенно процеса на отслабване и ще отслабвате по-плавно и равномерно. Прекомерната консумацията на кафе или кофеинови напитки не се препоръчва. Най-добре да бъде ограничена, приемат на алкохол също не се препоръчва. 

Как трябва да се приема Green Lida Slim Strong?

Green Lida е достатъчно да се пие по една капсула на ден, най-добре сутрин на гладно. Необходимо е да имате повишен прием на неподсладени течности и най-вече вода. Приема на Лида Слим Стронг трябва да бъде минимум в рамките на месец, но за да се избегне йо-йо ефект е препоръчително да не спирате приема веднага, а постепенно намаляйки приема на една капсула през ден, а след това през два дни максимум в рамките на три месеца. Ако след това имате нужда да свалите още кг, след едномесечна почивка можете да започнете да приемате отново Лида Слим Стронг

Какво съдържа Green Lida Slim Strong?

Green Lida  е хранителна добавка, а не лекарство. Произведени от специално подбрани растения и билки! 

 • Екстакт от горчив портокал DaiDaiHua 80 mg (горчив портокал 41 %)
 • Семена Касия 47.6 mg
 • Семена от Джобстър 42 mg
 • Семена от Морус Аустралис 36.4 mg
 • Л-карнитин 8%
 • помощни съставки: нишесте.

Green Lida в шише е така харесвана и популярна, поради доказаното си и бързо действие в борбата с излишните килограми. Благодарение на нея ще забравите за досадните диети и проблема с килограмите. 


Една опаковка Лида Слим Стронг съдържа 30 броя капсули а при нас са и на промо цена!

Важно е да отбележим, че постигнатите резултати от курса на хапчетата за отслабване са индивидуални, понеже всеки организъм е различен. Все пак очакваните резултати средно са в рамките на 6 до 12 килограма месечно. 

Лида Слим Стронг трябва да бъде съхраняване на стайна температура, без достъп  на слънчева светлина!
След прекаран инсулт или инфаркт не трябва да се приема Лида Слим Стронг!
Green Lida шише не бива да се приема от хора над 65 годишна възраст!
Да не се приема от кърмачки и бременни!
Не превишавайте препоръчителната доза от една капсула на ден.
Пазете далеч от деца!

Лида СЪСТАВ:

Всяка капсула за хапчета за отслабване Lida Slim Strong съдържа екстракти : Дайдайхуа 80 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг, помощни вещества :нишесте.
СЪДЪРЖАНИЕ:
Една опаковка Лида Слим съдържа 30 капсули по 350 мг разделени в 5 блистера по 6 капсули в блистер.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
По една капсула на ден – сутрин преди или след хранене или по време на първото Ви хранене за деня. По време на прием на продукта да се пие много вода.
СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранява се на стайна температура на сухо и тъмно място,недостъпно за деца.
ВНИМАНИЕ!
Лида Слим не се препоръчва за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 години !
Забранява се използване от бременни жени !
Лида Слим Стронг да се използва с повишено внимание от хора със сърдечно-съдови заболявания или след прекаран инсулт!
Да не се превишава препоръчаната дневна доза .
Lida Slim не може да замести разнообразното хранене и не е лекарствено средство!
 
Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай 
 
А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!