Green Lida Slim Strong – силна версия с пречистена формула65 лв 55 лв

Green Lida Slim Strong – съдържа активните съставки на добре познатият на пазара продукт  Лида Стара формула – в нова опаковка в шишенце и с пречистена формула. Позната е още като Green Lida или Био Лида. За разлика от Лида Нова Формула – Грийн Лида Слим Стронг не съдържа Л карнитин и е подходяща и за хора със заседнал начин на живот, които нямат възможност за тренировки. Продукта е произведен от растителни екстракти. Капсулите Lida Slim Strong са отговор на търсенето на пазара на продукт с добре познатият ефект на продуктите Лида, но с по-малко странични ефекти.  Едно уникално средство за бързо ,ефективно и безопасно отслабване. Не съдържат  съставки с химичен или хормонален произход. Осезаем ефект се забелязва достатъчно бързо – в рамките на 1 месец. Тези хапчета за отслабване са най-ефективните и качествени продукти с билков състав за много бързо и лесно отслабване без диета. В рамките на един месец ще свалите от 6 до 13 килограма, без нужда от тежки диети или досадни тренировки. Смело може да твърдим, че всеки клиент употребявал от нашата оригинална лида е отслабнал и е останал наш доволен клиент, който ни е благодарен и ни препоръчва на близки и познати. Доверете ни се и няма да съжалявате. Много е лесно да отслабнете и задържите постигнатите резултати. Достатъчно е само да си поръчайте Лида и ще отслабнете гарантирано и за дълго. Поръчайте Лида бързо и лесно от секция ПОРЪЧКА

Оригинална ЛИДА слим стронг

Лида слим стронг е най-новият член на гупата продукти Lida DaiDaiHua, познати и предпочитани като средство за отслабване от повече от 10 години в България. Точно затове ние Ви го препоръчваме горещо, защото дългогодишният опит и работа с доволни клиенти на разработчиците и производителите на Лида доведоха до някои корекции на съставките и пропорциите в този уникален продукт. 

Точно сега тази пречистена и по силна формула на Lida можете да закупите при нас ексклузивно на преференциална цена с гаранция за оригиналност на продукта! 

Задавате ли си понякога въпросът “Постигнах ли желаните разултати до сега ползвайки предишен вариант на Лида или друг продукт или спазвайки различни диети?” Ако отговорът Ви клони към НЕ, то Вие четете точно това, от което имате нужда в този момент! Вашата опаковка от новата по-силна и пречистена Lida slim strong Ви очаква ТУК с гаранция за отслабване между 5 и 15 килограма!

Защо да продължавате да се измъчвате от наднорменото тегло? 

Защо да изпитвате дискомфорт от най-нормалните ежедневни задължения? 

Защо да изпитвате неудобство от запознанство с нови хора?

Докога ще обикаляте аптеките с надежда за чудодеен нов продукт?

Докога ще търпите да Ви гледат в устата и в чинията, ако седнете да похапнете някъде? Докога ще се правите, че не забелязвате съжалителните и укорителни погледи към количката Ви в супермаркета? 

Докога интимният Ви живот ще е непълноценен?

ОТГОВОРЪТ…

…е пред Вас! Лесно и бързо можете да поръчате този оригинален продукт при нас на най-добра цена! 

Lida slim strong предлага лесно и достъпно за всеки да определи сам качеството си на живот!

ДА,всеки иска да изглежда добре и да се чувства добре. И ако не робуваме чак толкова на мнението на останалите хора за нас, то няма спор, че добрата форма дава един далеч по-добър и качествен начин на живот за самите нас. Ако сте човек станал жертва на наднормените килограми то Вие сте попаднали на точното място в точното време! Как си представяте отслабването? Продължителни тежки тренировки във фитнеса или на стадиона? Инструктор – тиранин, който изцежда от Вас и последната капка пот? Непосилен за съвременния човек режим на хранене свързан с диета, почасово хранене и куп други правила? Повече средства за по-качествена храна? 

ДА! Всичко това е препоръчително и пожелателно, но не и задължително с нашият продукт Лида слим стронг! 

Тази най-нова формула на Оригиналната Лида е далеч по-пречистена от познантите досега продукти, както и от всичко предлагано в аптечната мрежа, което намалява до минимум опасността от дискомфорт и странични рекции по време на курса по приемане на тази “вълшебна” хранителна добавка! Приемането на Лида слим стронг не отнема и минута от Вашето ценно време, защото е нужно само да приемете една капсула сутрин заедно с закуската или непосредствено след нея. Спазвайки този елементарен процес на прием ние Ви гарантираме, че без никакви други усиля Вие ще загубите между 5 и 8 килограма за един месец! Това се случва, защото Лида слим стронг предизвиква известна загуба на апетит в човека, както  и леко пресъхване на устата, водещо до по-силна жажда! Употребябайки по-големи количества вода човек забързва метаболизма си и така спомага за по-правилното усвояване на полезните вещества и изхвърлянето на по-вредните. А както знаем водата е едно от най-ценните вещества в природата, ако не и най-ценното! Водата спомага за транспортирането на кислорода и хранителните вещества в нашият организъм. Също така водата подпомага значително и работата на целият ни стомашно-чревен тракт. Повечето хорат знаят за ползите от пиенето на нужното ни количество вода на денонощие, но малко от нас имат времето и волята да го правят, особено в зимния период, когато рядко сме жадни. Lida slim sgtrong предизвиква у нас тази жажда и ни подсеща да погледнем към бутилката или чашата с вода по-често! Приблизителното оптимално за здравословният начин на живот количество вода е между 30 и 40 милилитра вода на килограм лично тегло. С напредване на възрастта то намалява в този диапазон, като над 65 годишна възраст са достатъчни и 25мл.на килограм тегло. Примерно, ако сте жена на 45 години и тежите 55 килограма, то количеството вода, което е препоръчително за Вас е 45 х 35мл. или приблизително 1,5 – 1,6 литра вода за денонощие.

Какво друго предизвиква приемането на Лида слим стронг? 

Както спомехме, загубата на апетит е един от първите ефекти. Когато намалим рязко приема на храна и увеличим този на вода нашият организъм започва да се “чуди” от къде да се храни и единственото, което “намира” са старите натрупани в него мазнини, както и натрупаната шлака. Така лека-полека ние се освобождаваме от тези излишни и вредни натрупвания и логично започваме да сваляме килограми. Друг ефект при прием на Лида слим стронг е увеличаването на нашата енергия. От самите нас зависи до къде искаме да стигнем в този процес. Ако имаме воля да помогнем на Lida slim strong с по-активен начин на живот, който да се превърне в наше ежедневие, то резултатите могат да бъдат феноменални и то без йо-йо ефекта на други препарати за отслабване, с които аптеките са пълни! Ние прогнозираме, че при правилна употреба на Лида, завишаване на Вашата активност в ежедневието, като разходки, каране на колело или дори упражнения в домашни условия, както и усиле да се храните по-често и на по-малки порции (за сметка на преяждането ведъж на ден) Вие ще отслабнете между 7 и 15 килограма за един месец и ще задържите това тегло! И така да обобщим, Лида слим стронг Ви предлага отслабване средно между 5 и 15 килограма на месец без йо-йо ефект и само от Вас самите и желанието Ви да се включите заедно с Лида слим стронг в това начинание зависи дали ще са 5 или 15 килограма. Ще си позволим да Ви дадем няколко прости, но ефективни съвета как да направите резултатите от приемането на Лида слим стронг още по-забележителни:

 1. Както вече споменахме по-горе – НЕ ПРЕЯЖДАЙТЕ! Хранете се често и на не големи порции. Трите добре познати основни хранения (закуска, обяд и вечеря) е добре да бъдат по възможност в едно и също време от денонощието всеки ден, а между тях да добавим още две междинни хранения, които да захранват организма ни и да не довеждат до огладняване. Така храненията ще станат 5, като интервалите между тях ще са в рамките на около 3 часа. Много важно е да се знае – това не е диета! Това е един нормален ритъм, който с десетилетия прогрес ние самите заменихме с други неща!
 2. Останалата след тези хранения част от денощието прекарвайте в сън! Минимум 8 часа сън и то в правилната за организма часова зона е задължителен за цялостното добро здравословно състояние! Проучванията твърдят, че тази часова зона е от около 22:00 часа до около 6:00 – 7:00 часа сутринта.
 3. Не се хранете след 20:00 часа или минимум 2 часа преди лягане за да дадете време на организма да смели и усвои храната.
 4. Пийте чаша топла вода на гладно при събуждане, а веднага след това хапнете една хапка варено яйце, сирене или някакви сурови ядки със самото събуждане. Това не е закуската Ви. Това е сигналния пистолет за старта на Вашият метаболизъм за деня.
 5. Добавяйте богати на протеин храни (яйца, сирене, бобови храни, телешко и пилешко месо и др.) към всяко хранене. За да визуализирате по-лесно какво Ви казваме приемете, че за мъжете важи правилото 2 човешки длани богати на протеин храни всяко хранене, а за жените 1 човешка длан. Подобна визуалицаия можем да предложим и за храни съдържащи полезни мазнини (зехтин, риба, авокадо, ядки и др.), които да консумирате на всяко хранене. За мъжете един палец, а за жените по половин палец. Всичко това може да се каже и за въглехидратните храни за всяко хранене (картофи, паста, царевица, грах и др.). За мъжете една шепа високовъглехидратни храни, а за жените съответно половин шепа.
 6. НИКОГА не забравяйте зеленчуците на трапезата си!
 7. ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ! Първо и основно правило за всяко едно начинане в живота на човек. Успешните в повечето си начинания хора умеят да визуализират живота си за доста време напред и по този начин имат ясна представа към какво се стремят и в какво вярват. Бъдете успешни и Вие! 

Lida slim strong просто ще улесни до максимум вашият път към по-качествен живот!

Но да се върнем на Вашият уникален и лесен за употреба продукт, който Ви очаква тук и сега на преференциална цена! Не в кварталната аптека, не в големите вериги магазини, не в съмнителни обяви, с които е пълно интернет пространството, а само тук, където автентичността е гарантирана!

Едва ли някой е очаквал да размаха вълшебната пръчка и да постигне невиждани резултати в отслабването без да срещне дори и минимални трудности и препятствия!

Разбира се и Лида слим стронг има своите странични ефекти, но не винаги и не при всеки човек! Държим да отбележим, че намаляването на апетита ще доведе до снижаване на количествата приемана храна, което съвсем разбираемо може да доведе до известна изнервеност, дори раздразнителност при някои хора. Възможно е някои от Вас да имат проблеми със съня в началото на приема. Препоръчваме, ако употребавате повече кофеинови напитки да ги намалите поне в началото и да се ограничите с 1-2 кафета преди обяд. С това ще намалите до минимум възможността да не успявате да заспивате лесно първите дни. До около 1 седмица тези нормални за процесите, които се случват в тялото ви ефекти би трябвало да отминат. Разбира се при всеки е строго индивидуално и този процес може да варира от почти никакъв дискомфорт до седмица или две адаптация към продукта. Ако нежеланите реакции не спрат или се усилят съветваме веднага да спрете приема и да се свържете с нас за консултация! 

Лида слим стронг не е опасна за Вашето здраве при спазване на указанията за употреба, защото е изцяло създадена и разработена от растителни екастракти:

-Daidaihua (екстракт от горчив портокал) 80мг.

-семена Касия 47,6мг.

-семена Джобстър 42мг.

-семена Морус аустралис/Индийски лотус 36,4мг.

-л-карнитин 4%

-помощни вещества – нишесте 

Горчивия портокал е цитрусов плод, който съдържа ценните vitamin C и Vitamin K. Екстракта от него е с основна заслуга за по-горе описания ефект на ззгуба на апетит и изгаряне на мазнини. Това се случва благодарение на съдържащият се в него елемент Синефрин (synephrine), който освен, че има термогенен ефект също така има и няколко други ползи и действия като ускоряването на метаболитните процеси и регулацията на отделителната система.

Семената от Касия (вечно зелено дърво в Азия, да не се бърка с Кайсия, както се наблюдава в някои сайтове) понижават холестерола, подобряват перисталтиката, както и спомагат за цялостната детоксикация на организма. Като бонус са много полезни за работата на очите и като цяло зрението на човека.

Семената от Джобстър имат благоприятен ефект върху кожата, както и също подпомагат метаболизма на кръвта и водата в тялото.

Индийският лотус е многогодишно ядливо растение от Азия и също е известен с множеството си лечебни свойства открити много назад във вековете от местното население.

Добавеният Л-карнитин помага на тялото ни да превърнем мазнините в енергия. Вече не е нужно да си го набавяте отделно от аптеката или магазина за добавки. Също така и той има термогенен ефект. Важно е да се знае, че има положитено въздействие върху сърдечно-съдовата система и я предпазва от преждевременно износване.

Съдържание:

Една опаковка Лида слим стронг съдържа 30 капсули опаковани в удобно и компактно шише.

Начин на употреба:

Една капсула дневно – сутрин по време или след хранене. Препоръчваме приема да се осъществи с голямо количество вода. След завършване на първия месец от приема на Lida slim strong съветваме продължаването до максимум 3 месеца, като може постепенно да се разрежда до през ден. Така ще избегнете йо-йо ефекта, а организмът Ви ще има достатъчно време да свикне с новия режим и количество храна, която поемате.  Ако резултатите, които сте постигнали Ви удовлетворяват можете да спрете приема на Лида слим стронг и да задържите създадените хранителни и двигателни навици. Ако обаче имате нужда от още премахване на излишни килограми, то е добре да прекратите за най-малко 1 месец, след което отново да започнете с по една капсула Лида слим стронг дневно по описания по-горе метод.

Съхранение:

Хапчетата за отслабване Lida slim strong трябва да се съхраняват на сухо място, без пряка слънчева светлина, както и на недостъпно за деца място!

ВНИМАНИЕ!

Нашите хапчета за отслабване Лида слим стронг не се препоръчителни за употреба от деца до 16 годишна възраст, както и от възрастни над 65 годишна възраст!

Категорично се изключва и забранява употребата на Лида слим стронг от бременни жени или кърмачки!

Хапчетата Lida slim strong не трябва да се използват от хора със сърдечно-съдови заболявания, такива с високо кръвно налягане (хипертоници) или от хора с прекаран инсулт!

Да не се превишава препоръчаната дневна доза на хапчетата за отслабване.

Хапчетата за отслабване Лида слим стронг не могат да заместят разнообразното хранене и не са лекарствено средство!

Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай

Не забравяйте приятели, ние сме винаги на разположение, както за допълнителни консултации свързани с продукта преди да го поръчате, така и за разяснения свързани с употребата на продукта по време на курса.

Lida Slim Strong

Отслабване с помощта на капсулите Green Lida Slim Strong.

Приемът на Green Lida Slim Strong води до понижаване на апетита, намалява желанието за сладки храни и допринася за приемането на храна в такива обеми , към които е привикнал Вашия организъм. Човешкия организъм не обича да “гладува” и започва да използва запасите си от натрупаните в тялото мастни депа, а същевременно да разгражда и употребява неразградените и неусвоени остатъци от храна – натрупаните “шлаки”.
Започва процес на детоксикация.
В резултат ,в началото на приема може да се почувства временна слабост , замайване , виене на свят , безсъние , безпокойство или дори известна раздразнителност. Всичко това е напълно нормално и в следствие на намаленият прием на храна. 
 
 
 

Силна Green Lida Slim Strong в шише:

 
* Създадени изцяло от растителни екстракти
* Безопасни и не  токсични
* Без разхлабително действие
* Активно горене на мазнини в проблемните участъци
* Не се предизвиква рецидив и йо-йо ефект при последвало правилно хранене. 
* Бърз ефект без физическои натоварвания
 
Продуктите Лида Дайдайхуа, добиват все по-голяма популярност и повишено търсене , благодарение най-вече на бързото си действие. Lida Slim ( в дясно на снимката ) е изцяло нов за пазара продукт и все още няма аналози и фалшификати. Обърнете внимание, че продукта е опакован в удобно шише. На всяка опаковка има уникален код и сайт за проверка на автентичност. Lida Slim Strong
 

Lida Daidaihua – Три златни правила в принципа на действие и процес на отслабване. 

1. Контролират усвояването на калориите: Активните съставки в Лида помагат за потискане на приема на хранителните вещества и тяхното усвояване и водят до усещане за ситост. 

2. Изгаряне на натрупаните мазнините: с уникална формула за отслабване, Lida Daidaihua прави чудеса за спирането на синтеза на мазнини чрез забързване на метаболизма, излишните мазнини се разграждат и се превръщат в енергия. 

3. Изчиства токсините: Lida изхвърля натрупаните токсините в чревния тракт, изчиства мазнините и регулира системата храносмилането, за да се пдосигури дългосрочен ефект на отслабване.
 

Приложение на хапчетата за отслабване Green Lida Slim Strong:

Отслабване след раждане, нарушени в ендокринната система, забавен метаболизъм и затлъстяване. Хора с натрупани килограми в проблемни области като корема, ханша и бедрата. 

 

ОПИСАНИЕ НА ХАПЧЕТАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЛИДА: 
 
Лида Слим Стронг е хранителна добавка създадена на базата на специално подбрани растителни екстракти. Разлики между Лида Стара Формула, Лида Нова Формула и Лида Слим Стронг 
Със стара формула (в сив блистер) се отслабва от 5 до 12 кг.за месец.
С нова формула (е зелен блистер ) се отслабва от 2 до 5 кг.за месец
С Green Lida Slim Strong се отслабва между 6 и 13 кг за месец. Опакована е в удобно и леко шишенце. 
 
Green Lida в шише са най-популярните и харесвани хапчета за отслабване предлагащи се в момента на пазара. Притежават усъвършенствана формула и са много по-силни от  добре познатите Лида Стара и Нова Формула. Трите вида лида имат очевидни разлики – Лида Слим Стронг са с по-пречистена и по-силна формула и с по-малко странични ефекти. Опаковката на хапчетата са защитени с разграничителни белези, като уникална холограма и код за проверка на автентичност. Ефекта им се доближава изключително много до познатия в миналото Редуктил.  Green Lida Slim са предпочитани и еднакво ефективни и при мъже и жени. Действието им е безотказно и горят излишните мазнини за нула време.     

 • Създадени са изцяло на базата на билкови екстракти
 • Не предизвикват диария и нямат тежки странични ефекти
 • Горни мазнините най-вече в проблемните зони
 • Не е необходимо да тренирате и да пазите тежки диети
 • Загубените килограми не се връщат обратно

Лесно можете да познаете дали сте закупили оригинална Лида Слим Стронг! Това става благодарение на кода изписан на опаковката, който можете да проверите бързно и лесно на сайта www.greenlida.com. Капсулката е тъмно зелена на цвят и притежава аромат на билки. 

Какво е съдържанието на Green Lida Slim Strong?

Лида Слим Стронг е произведена от билкови съставки и съдържа екстракт от горчив портокал ( синефрин ). Капсулите са удобно опаковани в лесно за съхранение и пренасяне шишенце. Green Lida е изключително подходяща при хора, който нямат време за движение и тренировки и водят заседнал начин на живот. Съставките са комбинирани така, че страничните ефекти са сведени до минимум. Резултати ще забележите доста бързо –  още след първата седмица или след 3-4 дни.  За продължителни резултати е добре приема да продължи в рамките на два-три месеца. 

Защо да се доверите на Green Lida Slim Strong?

Green Lida шише се употребява, за да сведе апетита до минимум. Ще се засищате много по-бързо и ще забравите за тестени храни и сладкиши. Организма не обича да гладува и за това в нормално състояние диетите ще Ви накарат да сте още по-гладни от обикновено.  Ето защо  Лида Слим Стронг ще Ви помогне да се справите с този приблем. Мазнините ще се превърнат в енергия и ще се освободите от тях в процеса на прием на хапчетата.  В началото на приема е нормално да почувствате временна слабост, дори леко замайване, липса на сън или лека раздразнителност. Това е нормално и не е повод за притеснение, дължи се най-вече на малкото количество храна, което приемате.

Как действат има Green Lida Slim Strong?

Докато пиете Green Lida ще имате необичайна необходимост от вода. Приема на повече течности ще помогне на тялото Ви по-бързо се изчисти от вредните токсини и шлаки. Колко кг ще свалите зависи от много странични фактори, който влиаят – начин на живот, с какво се храните обичайно и колко добър е метаболизма Ви. Част от клиентите ( особено ако имате по-чуствителен организъм ) изпитват следните странични ефекти – безсъние, ускорен пулс, лека раздразнителност или главоболие. Не е необходимо да се притеснявате, организма Ви ще се свикне  за няколко  дни и нещата ще се нормалнизират. В началото, ако прецените че Лида Слим Стронг Ви е силна, можете да разредите приема на един брой през ден. Така организма Ви ще възприеме постепенно процеса на отслабване и ще отслабвате по-плавно и равномерно. Прекомерната консумацията на кафе или кофеинови напитки не се препоръчва. Най-добре да бъде ограничена, приемат на алкохол също не се препоръчва. 

Как трябва да се приема Green Lida Slim Strong?

Green Lida е достатъчно да се пие по една капсула на ден, най-добре сутрин на гладно. Необходимо е да имате повишен прием на неподсладени течности и най-вече вода. Приема на Лида Слим Стронг трябва да бъде минимум в рамките на месец, но за да се избегне йо-йо ефект е препоръчително да не спирате приема веднага, а постепенно намаляйки приема на една капсула през ден, а след това през два дни максимум в рамките на три месеца. Ако след това имате нужда да свалите още кг, след едномесечна почивка можете да започнете да приемате отново Лида Слим Стронг

Какво съдържа Green Lida Slim Strong?

Green Lida  е хранителна добавка, а не лекарство. Произведени от специално подбрани растения и билки! 

 • Екстакт от горчив портокал DaiDaiHua 80 mg (горчив портокал 41 %)
 • Семена Касия 47.6 mg
 • Семена от Джобстър 42 mg
 • Семена от Морус Аустралис 36.4 mg
 • Л-карнитин 8%
 • помощни съставки: нишесте.

Green Lida в шише е така харесвана и популярна, поради доказаното си и бързо действие в борбата с излишните килограми. Благодарение на нея ще забравите за досадните диети и проблема с килограмите. 


Една опаковка Лида Слим Стронг съдържа 30 броя капсули а при нас са и на промо цена!

Важно е да отбележим, че постигнатите резултати от курса на хапчетата за отслабване са индивидуални, понеже всеки организъм е различен. Все пак очакваните резултати средно са в рамките на 6 до 12 килограма месечно. 

Лида Слим Стронг трябва да бъде съхраняване на стайна температура, без достъп  на слънчева светлина!
След прекаран инсулт или инфаркт не трябва да се приема Лида Слим Стронг!
Green Lida шише не бива да се приема от хора над 65 годишна възраст!
Да не се приема от кърмачки и бременни!
Не превишавайте препоръчителната доза от една капсула на ден.
Пазете далеч от деца!

Лида СЪСТАВ:
Всяка капсула за хапчета за отслабване Lida Slim Strong съдържа екстракти : Дайдайхуа 80 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг, помощни вещества :нишесте.
СЪДЪРЖАНИЕ:
Една опаковка Лида Слим съдържа 30 капсули по 350 мг разделени в 5 блистера по 6 капсули в блистер.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
По една капсула на ден – сутрин преди или след хранене или по време на първото Ви хранене за деня. По време на прием на продукта да се пие много вода.
СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранява се на стайна температура на сухо и тъмно място,недостъпно за деца.
ВНИМАНИЕ!
Лида Слим не се препоръчва за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 години !
Забранява се използване от бременни жени !
Лида Слим Стронг да се използва с повишено внимание от хора със сърдечно-съдови заболявания или след прекаран инсулт!
Да не се превишава препоръчаната дневна доза .
Lida Slim не може да замести разнообразното хранене и не е лекарствено средство!
 
Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай 
 
А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!