Слимикс/Slimix за отслабване – временно изчерпан!

Революционна формула  хапчета за отслабване, създадена от производителите на ABC Акай Бери с гарантиран успех! Силно намалени страничните ефекти за разлика от сходни продукти. Слимикс/Slimix е без никакво съдържание на сибутрамин. Това са неочаквано добри хапчета за отслабване, благодарение на които ще намалите обиколката на талията трайно и ще се оттървете бързо от излишните килограми. Отслабването е приятно и минава неусетно, а Вие се наслаждавате на резултатите. Тези ефикасни хапчета за отслабване са новост на пазара и за постигане на оптимален ефект се предлават в специална формула подходяща за мъже и жени. Всяка формула е съобразена с характеристиките на женския и съответно мъжкия организъм. Slimix

Слимикс  са иновация в  хапчетата за отслабване и сходни продукти. За постигане на максимален ефект при отслабването, формулата е била усъвършенстван и разработвана в продължение на много години от екип специалисти. Това , което можем да ви предложим е една наистина действаща хранителна добавка, която гарантира отслабването и топенето на мазнините. Slimix  комбинира съставки, които превъзхождат всички до момента разработени добавки за отслабване, горене на мазнини и за тонизиране на организма.  

Slimix за жени е перфектната комбинация от: Акай Бери, Худия, Родиола, Соеви изофлавони, Бамбукови кълнове, Псилиум, Листа от лотос, растителни есенциални мастни киселини като всяка от съставките влияе на отслабването по различен начин, формирайки комплекс засищащ апетита, забързващ метаболизма и процеса на изгаряне на мазнини и подпомагащ хормоналния баланс – жизнено важен за ефектa на отслабване. Правилните хапчета зa отслабване са ключов момент в бързото и здравословно отслабване. Диетата и упражненията ще Ви помогнат да отслабнете по-бързо, но без ефикасни хапчета за отслабване едва ли ще постигнете оптимален ефект, който напълно да Ви задоволи и най-важното – да е без йо йо ефект.

Предимствата на хапчетата за отслабване Slimix пред останалите хапчета за отслабване са:

  • Мощен ефект на отслабване;
  • Без странични ефекти, без Сибутрамин;
  • Подходящи за хора от 18 до 60 годишна възраст;
  • Иновативна формула, разработена  за жени и мъже;
  • Детоксикира организма;
  • Блокира въздействието на свободните радикали;
  • Подобрява цялостното състояние на организма;
  • Притежава сертификати за качество GMP, HALAL и CE;

Начин на прием: По 1 капсула дневно половин час преди закуска с повече вода. Яжте повече плодове и пийте поне 2 л.  вода дневно.

Курсът на прием може да продължи до 3 месеца без почивка.

Не пропускайте хранене особено закуска и обяд, макар и в малки количества.

Внимание: Не приемайте този продукт ако сте бременна или кърмеща, ако сте под 18 или над 60 годишна възраст, ако имате сърдечно заболяване, хиперфункция на щетовидната жлеза или глаукома, или ако приемате лекарства.

Съдържание на опаковката 30 таблетки.

Съхранение: на проветриво,  хладно и сухо място

Внимание: Продукта не е лекарствено и лечебно средство и не може да бъде заместител на разнообразното хранене.

Производител MGL HK,  Страна на произход Китай

А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!