Зелено кафе  50 лв 45 лв!

Природен дар за здравословно и балансирано отслабване.

„Зелено кафе” ® е диетична хранителна добавка, разработена на основата на смес от билкови екстракти. Формулата му не съдържа лекарствени препарати. Използвано като част от здравословна диета, помага на тялото Ви да изгори излишните калории и мазнини и да се оттървете от излишните килограми. С добавка на Светол (Хлорогенова киселина) – растителен екстракт, който помага за понижаването на нивата на мазнини и ви карат да се чувствате по-млади външно и вътрешно.

„Зелено кафе ” ® съдържа антиоксиданти, необходими за предизвикването на термогенезис, който повишава метаболизма на мазнините. Билковите екстракти и минерали, съдържащи се в продукта са събрани от цял свят и с гарантиран естествен произход. Зелено Кафе

  • Балансира нивата на кръвната захар
  • Изгаря мазнините и забързва метаболизма
  • Подпомага сърдечно-съдовата система
  • Поддържа здравословно кръвно налягане
  • Осигурява антиоксидантна защита срещу свободните радикали

Елемента ХРОМ (под формата на различни съединения) играе съществена роля в производството на инсулин, контролира чувството на глад и участва активно в метаболизма. Женшенът подпомага поддържането на енергийните нива в процеса на диетично хранене.

Екстрактът от листа на зелен чай е силен антиоксидант, който намалява вредния холестерол, понижава апетита и повишава умствената работоспособност.

Еpigallocatechin gallate [EGCG] е най – мощния естествен антиоксидант в зеления чай, по-мощен от витамин С и витамин Е. Неговото действие предпазва клетките от окислителния ефект на свободните радикали.

Зърната зелено кафе са добър допълнителен източник на желязо, калций, селен, витамини Е и С, които са сред най-популярните антиоксиданти, препоръчвани и за здравето на косата и ноктите.

През ноември 1999г Американският бюлетин по здравословно хранене публикува резултати от изследване на Женевския Университет. Резултатите сочат, че хората употребявали комбинацията от зелен чай и кофеин (съдържащи се в „Зелено кафе” ®), изгарят повече калории от тези, които са приемали само кофеин.

СЪСТАВ:
Кафе, Калций, Екстаркт от листа на зелен чай, Светол, Еpigallocatechin gallate [EGCG], Хром 

ОПАКОВКА:
30 капсули Зелено кафе

УПОТРЕБА:
Приемайте по 2 капсули 1 или 2 пъти дневно 30 минути преди хранене с 200 мл вода. Препоръчителна е консумацията на до два литра вода дневно.

ВАЖНО:
Продуктът не се препоръчва по време на бременност и кърмене, при хора със сърдечни заболявания, високо кръвно налягане или диабет.

Винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да започнете детоксикация на организма или диетична програма.

Производител:
Производител САЩ, Страна на произход: САЩ

Продуктът не е лекарствено средство. 

А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!