Lida DaidaihuaЧувствай се по-добре, изглеждай по-добре и никога вече не се тревожи за проблема с килограмите! С билковите капсули за отслабване оригинална лида може да свалите 10, 12 и дори повече килограма за 1 месец. Формулата за бързо остлабване на продукта е създадена от китайски билки, които се произвеждат чрез модерна технология със чисти натурални билки растящи само в провинция Юнан. Тези билки притежават магически ефект познат на хората там от хиляди години. Всяка капсула съдържа екстракт от Дайдайхуа, семена от кайсия, семена Джобстър, семена Морус аустралис, помощни вещества.

Вълшебно хапче няма, но Лида притежава наистина магическо действие със своята уникална комбинация от съставки, подтискащи апетита, даващи енергия и топящи стари мазнини и килограми. Продуктът е идеален за сваляне на бричове, паласки и други неприятни мастни депа без спазване на диета и на достъпна цена.

Отслабване с Оригинална Лида Дайдайхуа без глад!

На настоящия етап, тези капсулите се явяват като едно от най-уникалните средства за бързо, ефективно и безопасно отслабване, тъй като не съдържат никакви химични или хормонални съставки, а ефектът се забелязва достатъчно бързо – в рамките на 1 месец и което е най-важното – след спирането на приема – няма рецедив към ново напълняване и ЙО-ЙО ефект! Без слабително действие! За оптимален резултат препоръчваме приема на Лида да се комбинира с последвал прием на Мейзитанг/ Meizitang

Видове Лида:

ПРОМО! Лида Стара Формула – 40 лв 35 лв.Притежава засилено съдържание на активни съставки, забързва метаболизма и постига по бърз ефект. Има малко по-силно изразени странични ефекти. Опакована в сиви блистери.

Лида Стара Формула

ПРОМО! Лида Нова Формула – 35 лв 30 лв. Комбинирана с Л – карнитин, подходяща в комбинация с физически упражнения. Малко по-забавен ефект и по-слабо изразени странични ефекти. Опакована в зелени блистери.

Лида Нова Формула

ПОРЪЧКА

Предлагаме продуктите и на едро, за повече информация използвайте формата за контакти!

А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!