Лют Червен Пипер за отслабване Capsicum Slim – 50 лв 45 лв!

ПОРЪЧКА

Бързо и лесно стопяване на мазнини с екстракт от лют червен пипер! Продукта действа само в в проблемните области, където има натрупани мастни депа. 

Лют Червен Пипер

Лютият червен пипер произхожда от Америка,  където се отглежда от хилядолетия. Древните хора са го използвали като незаменима част от ежедневното си меню. Лютият червен пипер съдържа висока концентрация на веществото “капсаицин”. Той е отговорен за характерния лют вкус на пипера. Научните изследвания безспорно доказват изключително силното въздействие на капсаицина върху забързването на метаболизма, повишаването на обмяната на веществата и стимулирането на изгаряне на мазнини. Също така подпомага перисталтиката, обмяната на веществата и намалява апетита. Лютият червен пипер е ефективен начин да увеличите загубата на мазнини по естествен начин, използвайки физиологията на човешкия организъм. 

НАМАЛЕТЕ ТЕГЛОТО СИ С LA JIAO SHOU SHEN 
Продукта е произведен от подбрани натурални продукти, без съдържание на никакви химични и токсични елементи. 


НАЧИН НА ПРИЕМ: 
Приемат се сутрин, половин час след хранене. Ако не закусвате сутрин, може да приемате капсулата след първото хранене за деня. 

ВНИМАНИЕ! 
Не се препоръчва употреба на алкохол по време на приема! 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза на прием! 
Продуктът не може да замести разнообразното хранене! 

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ: 
На стайна температура на сухо и тъмно място, недостъпно за деца. 

СЪДЪРЖАНИЕ:
Всяка опаковка съдържа 30 капсули (300 мг). Съдържат екстракт от лют червен пипер (капсаицин) – 39.5 мг, Сена – 15.9 мг, Ерика – 11.8 мг, L-карнитин – 11.8 мг, протеини – <0.2 г, мазнини – <0.2 г, въглехидрати – <0.2 г и енергия – 4kcal.

СРОК НА ГОДНОСТ: 
Трайността на капсулите е 24 месеца, а срокът на годност е изписан отстрани на опаковката. 

КОИ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ КАПСУЛИТЕ: 
1. Бременни и майки кърмачки! 
2. Болни от черен дроб, бъбреци и сърце! 
3. Хора с високо кръвно налягане! 
4. Болни от гастрит и язва! 


ВНИМАНИЕ: При по-чувствителни организми, към някои от съставките на продукта, е възможна поява на временни нежелани реакции като безсъние, нервност, главоболие, ускорена сърдечна дейност или виене на свят. Всичко това преминава за около седмица докато организма Ви привикне. Ако тези реакции са завишени, спрете приема и се консултирайте с нас относно приема на продукта.  

Производител САЩ, Страна на произход: САЩ


Препоръчва се един месец почивка, на всеки два месеца прием капсули за отслабване с лют червен пипер. 

За да се избегне ЙО-ЙО ефекта (възвръщане на килограмите) след спиране приема на продукта, трябва да се продължи още няколко месеца с разреждане. Като първата седмица се приемат през ден, втората през два, третата през три дни и т.н. Като може да се продължи с по една капсула на седмица, за да се адаптира организма към този режим. 

 

А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!