Мейзитанг ( Meizitang ) Само за 39 лв 34 лв! 

ПОРЪЧКА

Временно изчерпани!

Гел-капсулите Мейзитанг стара формула представляват естествено средство за бързо отслабване, чието влияние е насочено към изгаряне на калориите. Капсулите са произведени от определени видове диворастящи плодове и растения. Гел-капсулите Мейзитанг помагат не само за намаляване на излишното тегло, но тялото получава всички необходими аминокиселини и микроелементи като мед, желязо, калций, калий, цинк, селен.  Meizitang

Хаопчетата за отслабване Мейзитанг не помагат само за редуциране на излишното тегло, а също и за изчистване на организма от шлаки и токсини. 

Това е отговор на всеки, който някога се е питал как да отслабна?

За 30-дневен курс на лечение се губят около 10 кг.!
Постигате по-добро самочувствие и зашеметяващ резултат без диети и без да се налага да гладувате! Гел капсулите Мейзитанг освобождават тялото от свободните радикали, ускоряват метаболизма, забавят процеса на стареене. Капсулите спомагат за възвръщане на еластичността на кожата. Без отпусната кожа!

Как се приема Мейзитанг?

1 капсула се приема веднъж дневно преди закуска. Препоръчва се по време на приема да се консумира голямо количество вода и течности /негазирани и неподсладени/ – около 2,5 – 3 литра дневно.

Как действат капсулите?

Гел-капсулите Мейзитанг не нарушават лигавицата на червата, прочистват стомашно-чревния тракт. Растенията, включени в състава на капсулите действат диуретично и прочистващо. Спомагат за решаването на метаболитни проблеми, за  изхвърлянето от организма на токсични вещества и мазнини и решават проблема с ленивите черва и запек. 

Състав на препарата:
Една опаковка съдържа 36 бр. Гел Капсули. Комбинация от натурални билкови продукти: Ботанически брош ( Rubia tinctoria ), Тарос ( Artemisia dracunculus ) Естрагон, Извлек от пълнозърнести растения, Сълза Йоба, Листа от Лотус и др.

Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай

Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното храненене± 

А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!