Ultra Slim – Natural Secret – 59 лв 54 лв!

Има начин да отслабнете бързо , лесно и без странични ефекти.

Ултра Слим е нов продукт,  които е разработен да замести популярната Лида ДайДайхуа.  Предназначен е  основно за пазара на САЩ и там се продава дори в най-популярните електронни магазини.

Тайната е ” Ultra Slim ” ! Продукта помага на тялото Ви като изгаря мастните клетки по-бързо и след това ги превръща в енергия. ” Ultra Slim ” е коренно различна от всички останали продукти на пазара , защото съдържа синергична комбинация от съставки. Ultra Slim

Защо ” Ultra Slim ” изгаря мазнини така лесно ?

Съставките на ” Ultra Slim ” са адаптирани в тяхната максимална ефективна доза . Наличието на дълготраен ефект се постига в клинични условия с правилната комбинация от съставки.

Кое прави ” Ultra Slim ” силен фет бърнър ? – Yerba Mate! 

Йерба Мате е тропическо дърво , разпространено предимно в Южна Америка . То има доказано антиоксидантно действие , много по-силно , отколкото зеления чай . Тайната е , че дървото съдържа кофеин и ксантин . Кофеинът стимулира тялото и ума , да ускорите метаболизма си и да подобрява концентрацията си. В същото време , ксантин предотвратява развитието на раковите клетки  сърдечно-съдови заболявания. В резултат губите излишните мазнини по безопасен и безвреден начин .

Кофеинът :
Кофеинът изпълва тялото Ви с енергия и помага да изгорите мастните клетки . Този ефект се дължи на факта, че кофеин инхибира мускулната умора . Кофеинът също така Ви помага да изгаряте мазнините лесно с повече енергия. Кофеинът , съдържащ се в ” Ultra Slim ” идва от гуарана и Йерба Мате .

Фитостеролите :
Фитостеролът значително намаляване вредния холестерол . Високото ниво на холестерол обикновено се наблюдава при хора, които нямат време за тренировки и се хранят нездравословно.

L – Carnitine HCI :
Acetyl L – Carnitine е най- известният и мощен карнитин . Дори и да не тренирате L – Carnitine HCI достига до мастните натрупвания и ги превръща в енергия.

Ако спортувате  L – Carnitine HCL ще Ви помогне да се чувстват по- силни и активни. Тези вещества възпрепятстват натрупването на млечна киселина, която причинява болезнена болка след тренировка .

Elderberry екстракт :
Elderberry екстракт е естествен антиоксидант. Той има диуретично действие и помага на метаболизма .

Phaseolus вулгарис :
Или по-просто зелен фасул – често се препоръчват при диети. Добре известно е, че phaselus вулгарис повишава метаболизма и намалява талията . Зеленият фасул също е в топ 10 на най-здравословните храни.

Пара- аминобензоена киселина ( PABA ): 
Пара – аминобензоена киселина , известна също като 4 – аминобензоена киселина , съединение е елемент от витамин В-комплекс .

Той ускорява метаболизма и е много полезен за косата, кожата и ноктите . В допълнение тази съставка ще направи вашата кожа и косата блестяща и красива.

” Ultra Slim ” е напълно натурален продукт ! Просто един здравословен начин да изглеждате и да се чувствате по-добре.

На опаковката ще откриете скреч поле за изтриване и уникален код за проверка на автентичността на продукта, както и международният сайт за проверка на кода. 

 

СЪДЪРЖАНИЕ:
Една опаковка Ултра Слим съдържа 30 капсули. 
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
По една капсула на ден – сутрин преди или след хранене или по време на първото Ви хранене за деня. По време на прием на продукта да се пие много вода.
СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранява се на стайна температура на сухо и тъмно място,недостъпно за деца.
ВНИМАНИЕ!:
Ултра Слим не се препоръчва за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 години !
Забранява се използване от бременни жени !
Ултра Слим да се използва с повишено внимание от хора със сърдечно-съдови заболявания или след инсулт !
Да не се превишава препоръчаната дневна доза .
Ултра Слим не може да замести разнообразното хранене и не е лекарствено средство!
 
Производител Natural Secret LLC USA, Страна на произход: САЩ 
 
А сега на нови, по-добри цени! Вземете 5 лв отстъпка на всяка опаковка!